Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Akce s článkem
Sdílet na Facebooku Doporučit známému Vytisknou článek
Podobné články

Brno 22.8,2019 Dafit

srpnové Brno s Dafitem :)


Brno 22.8,2019 Dafit
Autor: Lada | Datum: 4.10.2019 - 00:00 | Zhlédnuto: 984x

Tak jsem přijel do Brna plný očekávání jak se pojede :). První kolo 2:19:6 pocit jezdce na první měřené kolo dobrý nájezd do druhého jsem protnul cílovku 2:18:34 no ono to půjde :), jenže už jsem nezařadil upadlo rychlořazení a sakra. No nevadí v bedně s nářadím je druhé sice opravené, ale mohlo by fungovat tak nefungovalo :((((. Ulomilo se po 300metrech. Tak a ted ho nekde sehnat po 1,5 hodině vím kdo ho má kousek od Brna jen pro něj dojet. V časové tísni jsem ho namontoval, ale jejky koncovka jiná než moje :(((. Tak štípačky,cín,pájka jenže i tak to nefungovalo :(.

Výsledek dvě zajetá měřená kola v tréninkách a kvalifikaci, start do závodu v pomalejším závodu z 5 pozice na roštu. Rychlořazení nejde tak uvidíme snad to půjde i bez. Nájezd do druhého kola na první pozici a to jsem udržel do cíle :) čas bez rychlořazení 2:15:9 to není špatný věřím, že kdyby to řadilo je tam osobák :).

Málem bych zapomněl od Toma z MBW jsem nafasoval novou kombošku sedí nádherně mám z ní velkou radost fakt PECKA. Tome DÍÍÍK